Asus GTS 450 TOP – primele review-uri

NVIDIA a lansat astazi GTS 450. Feri si-a facut pe deplin datoria si astazi la prima ora 4 site-uri aveau pe prima pagina review-uri cu Asus GTS 450 TOP. (in ordine alfabetica)

Asus GTS 450 TOP

Asus GTS 450 DirectCU TOP

itfiles.ro un comparativ intre doua implementari:

ASUS încearcă să ofere un nivel de performanţă cât mai bun şi un design mai agresiv, adresându-se utilizatorilor dispuşi să plătească diferenţa de preţ. De asemenea, este foarte probabil ca pasionaţii de overclocking să opteze pentru această implementare datorită soluţiei de răcire mai bune.
itfiles.ro

lab501.ro face un studiu de overclocking folosind Asus GTS 450 TOP:

[…]odata cu atingerea celor 1100+MHz pe aer, Asus GTS 450 TOP ocupa o pozitie solida intre implementarile noului nucleu Nvidia.
lab501.ro

pcmhz.com ofera un award Editors Choice pentru Asus GTS 450 TOP:
Editors Choice

Recomandarea noastră pentru doritorii unei plăci video cu performanţe mai mult decât decente şi care nu intenţionează să foloseasca mai mult de două monitoare simultan (ex: ATI Eyefinity) se înclină pentru ASUS ENGTS450 DirectCu Top/DI/1GD5.
pcmhz.com

wasd.ro a realizat un single & SLI review pentru ASUS ENGTS450 TOP:
editors choice wasd

Comparativ cu celelalte modele ce vor apărea, versiunea TOP de la ASUS chiar îşi merită numele, fiind (din cunoştinţele mele şi nu numai) cea mai puternică placă video motorizată de GTS 450, cel puţin în momentul lansării.
wasd.ro

About author View all posts Author website

Liviu

Liviu Marica este Marketing Manager ASUS Romania. Pasionat de marketing si travel, Liviu este mereu in cautare de idei si metode pentru cresterea eficientei in actiunile de marketing. Este promotorul marketingului curat care sa nu lezeze in nici un fel drepturile si interesele cumparatorilor.

Leave a Reply