Asus la CeBIT 2011

Asa cum era de asteptat ASUS participa la CeBT 2011. Jurnalistii nu au intarziat sa relateze:

imidoresc.wordpress.com:

Primul producator pe care l-am vizitat la CebiT, dupa ce am trecut de Golden Mall a fost ASUS. Normal ca eram curios sa ma joc cu tabletele. Din pacate, nu aveau acolo decat Slate-ul 121 si Pad-ul Transformer. Cica ar fi si MeMo pe acolo, o sa ma intorc sa-l caut.

asuscebit

playtech:

Asus a prezentat la Cebit 2011 prima tehnologie cu senzori de miscare pentru PC-uri – WAVI Xtion.

asus-wavi-xtion

laptopnews:

Asus G74SX 3D vine echipat cu un procesor Intel Sandy Bridge Core i7-2630QM, memorie internă de până la 16GB RAM DDR3 (1333/16000), capacitate de stocare de până 750GB sub formă de dual hard disk şi o placă video de la Nvidia – GeForce GTX 560M.

notebookreview.ro:

G74Sx care vine cu un design schimbat iar noul G53 cu ecran 3D deadzone-free ce nu necesită ochelari pentru a viziona conținut 3D.

pcmhz.com:

Prima oprire a fost la standul ASUS care fie vorba intre noi, era un fel de Guliver in tara piticilor.. principalele puncte de atractie s-au concentrat rapid in zona tabletelor, a netbook-urilor si a componentelor destinate pasionatilor de gaming.

[to be updated soon]
   

About author View all posts Author website

Liviu

Liviu Marica este Marketing Manager ASUS Romania. Pasionat de marketing si travel, Liviu este mereu in cautare de idei si metode pentru cresterea eficientei in actiunile de marketing. Este promotorul marketingului curat care sa nu lezeze in nici un fel drepturile si interesele cumparatorilor.

Leave a Reply