ASUS Padfone – un nou concept de tableta + smartphone

Cand toata lumea credea ca a vazut cam tot ce se putea in domeniul telefoanelor inteligente, ASUS a lansat PadFone.

ASUS PadFone

Atunci când este plasat în PadFone Station, acesta se transformă într-o tabletă de 10.1 inci cu o capacitate a bateriei de 5 ori mai mare. PadFone oferă o versatilitate nemaiîntâlnită prin tehnologia proprietară ASUS Dynamic Display care permite tranziția fără întrerupere între ecranele PadFone și PadFone Station. Pe lângă acestea, PadFone Station oferă opțional o tastatură dock ce transformă Padfone într-un calculator ultraportabil. PadFone vine, de asemenea, cu opțiunea PadFone Stylus Headset care constă într-un creion electronic Bluetooth ce se transformă într-o cască cu microfon pentru preluarea ușoară a apelurilor.

ASUS PadFone

Despre ASUS Padfone au mai scris:

laptopnews:

Smartphone-ul este elegant, subţirel şi poate concura cu cele mai noi modele de smartphone-uri existente pe piaţă. S-au vehiculat zvonuri cum că ASUS Padfone va veni cu Tegra 3, însă nu va fi aşa. Telefonul Padfone vine echipat cu procesor Qualcomm 8260A la 1.5 GHz, ecran Super AMOLED de 4.3 inch şi cu rezoluţia qHD (960 x 540), 1GB LPDDR2 RAM, capacitatea de stocare poate fi de 16GB, 32GB sau 64GB eMMC Flash şi vine cu sistemul de operare Android 4.0. Bateria are o capacitate de 1520mAh menită să asigure o autonomie de până la 650 minute de convorbire. Este foarte uşor, având o greutate de doar 129g fără baterie şi are o grosime de doar 9.2mm.

nwradu:

Mie mi se pare combinaţia ideală de telefon cu tabletă. Vrei telefon? Ai, unul bun, arătos, performant. Vrei şi tabletă? Decât să dai banii pe o tabletă normală şi să te chinui să o ţii sincronizată cu telefonul, mai bine cumperi şi “coaja” (va costa în jur de 1000 de lei) şi telefonul tău se transformă în tabletă atunci când e nevoie. Vestea şi mai bună? Pe viitor va fi disponibil şi un dock sub forma unei tastaturi ca la Prime.

arenait:

ASUS a anuntat PadFone, un dispozitiv care este si telefon si tableta, dar nu in acelasi timp. Este ceva absolut genial.

gadget:

ASUS a prezentat astăzi la MWC Barcelona un concept extrem de interesant, smartphone-ul Asus PadFone. Pe lângă clasicul dock de tastatură, ASUS a introdus primul dock tabletă. Mai pe scurt, smartphone-ul ASUS PadFone poate fi introdus în acest dock care se transformă într-o tabletă în adevăratul sens al cuvântului, dock care va funcţiona doar cu ajutorul telefonului. Dock-ul tabletă are un ecran de 10,1 inch, o baterie internă separată de ce a smartphone-ului şi un stylus, care are funcţie de handsfree Bluetooth.

androidlive:

Asus Padfone este fără îndoială unul dintre cele mai interesante concepte ale ultimilor ani.

techinstyle:

Ecranul de pe Padfone Station poate fi utilizat și cu ajutorul unui stylus, dar pentru optimizarea maximă a uzabilității poate fi conectat docking-ul cu tastatura Qwerty. Cele două funcționează împreună pe același principiu ca și ASUS Transformer Prime sau Transformer TF101. Aşa cum ne aşteptam, şi acest docking are baterie proprie.

pcnews:

ASUS Padfone, unul dintre cele mai interesante concepte ale acestui început de an, a fost prezentat la Barcelona în cadrul conferinței “Incredibly Mobile Endless Possibilities”.

giz:

Smartphone-ul poate fi integrat în Asus PadFone Station, un gadget în formă de tabletă care nu are însă propria platforma hardware, ci o foloseşte pe cea a telefonului.

playtech:

… este redezvaluirea produsului Asus Padphone, telefonul mobil care se transforma in tableta. Acesta a primit in sfarsit specificatiile tehnice finale, dispunand de un display Super AMOLED qHD de 4.3 inci, procesor dual-core Snapdragon S4, cip grafic Adreno 225, camera de 8 megapixeli, optiune de a alege intre modele cu 16 GB de memorie interna pana la 64, mufa HDMI, si conectivitate WCDMA si HSPA+.

mobilissimo:

De îndată ce am văzut ASUS PadFone la standul de la MWC 2012 al celor de la ASUS m-am îndrăgostit. Şi nici măcar nu a contribuit domnişoara din clipul hands on la acest sentiment, ci pur şi simplu device-ul. În sfârşit pot spune că avem un înlocuitor total şi definitiv pentru laptop şi desktop. Este vorba despre ASUS PadFone, telefonul-tableta, care poate deveni şi laptop.

         

About author View all posts Author website

Liviu

Liviu Marica este Marketing Manager ASUS Romania. Pasionat de marketing si travel, Liviu este mereu in cautare de idei si metode pentru cresterea eficientei in actiunile de marketing. Este promotorul marketingului curat care sa nu lezeze in nici un fel drepturile si interesele cumparatorilor.

Leave a Reply