ASUS RT-N56U reviews

Am acasa un router ASUS de care sunt foarte multumit. Totusi ma bate gandul sa mi-l schimb cu un alt ASUS :). Este vorba de ASUS RT-N56. Are un design demential, iar performantele sunt foarte bune.

Am citit doua review-uri pentru ASUS RT-N56U. Unul este pe itfiles, al doilea pe playtech.

itfiles a concluzionat:

ASUS RT-N56U este cel mai rapid router casnic disponibil astăzi pe piaţă, vitezele de procesare NAT de 896Mbps şi cele wireless de 114Mbps fiind mai mult decât impresionantă. Dacă adăugăm la aceste performanțe excelente o serie de servicii NAS cu un comportament bun si un meniu de configurare bogat, obţinem un produs extrem de interesant.

playtech si-a denumit articolul ASUS RT-N56U: TRAFIC DE DATE PENTRU VIP-URI

ASUS RT-N56U isi confirma, asadar, pe deplin specificatiile tehnice, care promiteau o experienta excelenta. Dar nu ma asteptam sa obtin o asemenea experienta excelenta si din punct de vedere vizual din partea unui router wireless, despre care pana acum nu prea ai fi avut ce scrie in afara de specificatii si rezultate obtinute in practica. Din punctul de vedere al calculatorului ascuns sub vreun birou undeva prin casa, acest router wireless poate fi “the one that got away”, meritandu-si un loc in orice sufragerie, gratie designului cu totul surprinzator, care transforma un obiect mai degraba utilitar si de multe ori ascuns privirii intr-un adevarat eye-candy pentru orice interior modern.

ASUS RT-N56U

ASUS RT-N56U are un design senzational

About author View all posts Author website

Liviu

Liviu Marica este Marketing Manager ASUS Romania. Pasionat de marketing si travel, Liviu este mereu in cautare de idei si metode pentru cresterea eficientei in actiunile de marketing. Este promotorul marketingului curat care sa nu lezeze in nici un fel drepturile si interesele cumparatorilor.

5 CommentsLeave a comment

Leave a Reply