BlogWars update: etapa nr 8

Zilele BlogWars sunt numarate. Etapa cu numarul 8 s-a terminat s-a terminat cu o grea pierdere: doipedoi a fost obligat sa capituleze. Cei care au reusit sa ramana in bataia cuvintelor se numara pe degetele de la o mana: Iulia Diana Mihai, imi doresc si Vlad olteanu

Articolele pe tema Routerul RT N56U – fără fir, fără cusur!, au fost pline de imaginatie. Cu adevarat blogarii combatanti in BlogWars sunt printre cei mai creativi blogari din Romania! Felicitari!

Dar sa ne delectam cu articolele etapei numarul 8:

iulia-diana-mihai.blogspot.com: Inspectorul Cotineaţă şi dihania extraterestră:

Andrei deschise cutia cu Routerul RT N56U de la ASUS, router fără fir, dual band de 5 GHz.
-Poftiţi! Nimic ilegal… adăugă Andrei.
-Ia ti uitî bâi baieti, şi dihanie iextratieriestră avieţ voi aici-şa! Ăsta parcî-i alienu ăla din film! Voi lucraţ cu al-caida aia! Las’ cî ştiu io! Am zâs doar că voi cu gânduri curati nu viniţ la mama Muolduovî! Da! Da! Instinctul mieu nu mă ‘nşală.

imidoresc.wordpress.com: Asus: O zi de la router la Router

“Huh? Ala e un router?” Nici nu si-ar fi inchipuit ca un router arata atat de bine. Vazuse acel “obiect” din prima. Dar nu si-ar fi inchipuit ca este un router, nici macar ceva electronic. Crezuse ca este vreo opera de arta moderna, vreun trofeu sau premiu international. Atat de familiar arata asezat in acel loc. Era in armonie cu intregul univers al camerei, nestirbindu-i cu nimic eleganta absoluta. Negru lucios, cu un model finisat asemenea fatetelor diamantelor. S-a apropiat si a vazut sigla. Asus. Tot Asus. Pesemne ca domnul Smith avea vreo slabiciune pentru aceasta marca. Era conectat, beculetele fine palpaiau albastru, dar pesemne ca trebuia doar configurat.

www.vladolteanu.com: Cpt. Picard prezintă ASUS RT-N56U

Meritele echipei ASUS în conceperea şi execuţia router-ului RT-N56U au fost recunoscute, acesta fiind premiat la iF Design China 2010. Personal, sunt atât de uluit de designul lui RT-N56U încât tind să las la o parte specificaţiile tehnice. Mă uit la el şi nu văd un router, ci un trofeu, din acelea transparente, dreptunghiulare ce arată atât de bine pe un birou.

www.doipedoi.com: http://doipedoi.com/2010/10/07/the-secret-service-federal-agencya/

Tehnologii dezvoltate si integrate in RT-N56U, toate asigurnd protectia si viteza de transfer a a informatiilor pasate intre agenti: WMM(Wireless Multimedia Extensions ) prioritizeaza traficul in functie de tip:voce, video, trafic normal sau background. Au atasat prin usb la fiecare router un hdd, sursa a ftp-serverului. Fiecare agent urca pe el toate descoperirile facute, poze, inregistrari

Router ASUS RT N56U

Ne vedem la urmatoarea etapa BlogWars: Goana după/cu VX6

About author View all posts Author website

Liviu

Liviu Marica este Marketing Manager ASUS Romania. Pasionat de marketing si travel, Liviu este mereu in cautare de idei si metode pentru cresterea eficientei in actiunile de marketing. Este promotorul marketingului curat care sa nu lezeze in nici un fel drepturile si interesele cumparatorilor.

Leave a Reply