Concurs online de overclocking

Peste doar doua zile va asteapta multe premii in concursul online de overclocking ASUS 1156

concurs online de overclocking ASUS 1156

Concurs online de overclocking ASUS 1156

Orice pasionat de jocuri sau entuziast care deține o placă de bază ASUS poate participa și concura pentru titlul de Campion ASUS 1156. Cei mai buni în materie de overclocking pot câştiga de-a lungul celor opt etape săptămânale diverse echipamente ASUS (plăci de bază, notebook-uri, Eee PC-uri, EeeBox PC și o mulțime de alte produse). Chiar și cei care nu concurează se pot înscrie pentru a participa la tragerea la sorți.

Pentru calificarea în competiția ASUS 1156, concurenţii trebuie să utilizeze un PC dotat cu placă de bază ASUS. Pentru benchmark-urile bazate pe 3Dmark, sistemul trebuie să fie dotat cu o placă de bază ASUS și o placă grafică dedicată. Detaliile complete sunt disponibile pe pagina: http://www.asus1156.com.

4 tipuri de câştigători: prin tragere la sorți, naţionali, săptămânali şi marele campion
Orice utilizator de PC cu placă de bază ASUS poate participa la tragerea la sorți pentru a câștiga premiile anunţate. În fiecare săptămână a competiției se vor acorda premii concurenților care obţin cel mai bun scor, cât și celor clasați pe locul doi (numai câte un premiu pentru fiecare concurent). Participantul care va totaliza cele mai multe puncte la sfârșitul celor opt săptămâni va fi desemnat Campion ASUS 1156 la overclocking.

About author View all posts Author website

Liviu

Liviu Marica este Marketing Manager ASUS Romania. Pasionat de marketing si travel, Liviu este mereu in cautare de idei si metode pentru cresterea eficientei in actiunile de marketing. Este promotorul marketingului curat care sa nu lezeze in nici un fel drepturile si interesele cumparatorilor.

Leave a Reply