Conflict intre 2 bloguri de tehnologie

laptopnews.ro si playtech.ro sunt oficial in razboi. Motivul? Provocarea blogwars! Armele razboiului: doua articole despre ASUS UL36JC.

laptopnews isi denumeste articolul Business la feminin si reuseste sa surprinda foarte bine esenta notebook-ului ASUS UL36JC. Clipul video este bine realizat atat din punct de vedere tehnic cat si artistic.

Noi sperăm că v-am convins de ce Asus U36JC este laptop-ul perfect şi de ce se află în vârful piramidei de portabile. Şi dacă nu am reuşit, mai încercăm o dată.
Ca să lăsăm deoparte toate prejudecăţile şi stereotipiile ce asociază tehnologiile de vârf cu genul masculin, trebuie neapărat să subliniem că laptop-ul Asus U36JC este ideal şi pentru domnişoare. Având diagonala display-ului de doar 13.3 inch şi cântărind aproximativ 1.66Kg, poate fi transportat cu uşurinţă şi în genţile doamnelor. Uneori mă întreb ce ascund femeile în acele genţi “uriaşe”. Cred că au laptop-uri.

playtech ne ravaseste mintea cu un articol plin de imaginatie si o multime de poze sexy. Nici clipul video nu trebuie ratat.

Ce sa zic, m-am scos… O cheama Diana, e blonda, are niste degete cat se poate de senzuale si deja a zis ca sunt cel mai nou prieten al ei. Cred ca sunt un laptop fericit!

ASUS-U36 sexy

Daca iti place unul dintre articole si vrei sa-l votezi o poti face pe site-ul Blogwars. Daca ai noroc te poti alege cu un netbook Karim Rashid (roz sau maro, la alegerea ta).

            

About author View all posts Author website

Liviu

Liviu Marica este Marketing Manager ASUS Romania. Pasionat de marketing si travel, Liviu este mereu in cautare de idei si metode pentru cresterea eficientei in actiunile de marketing. Este promotorul marketingului curat care sa nu lezeze in nici un fel drepturile si interesele cumparatorilor.

5 CommentsLeave a comment

 • Salut Ionut,

  1:

  Prietena lui U36 se numeste Diana Toncu, are 21 de ani, dintre care ultimii sase i-a petrecut facand modelling pentru MRA Models. A lucrat pentru Catalin Botezatu, Clara Rotescu, Kinga Varga, Adelina Ivan, Rita Muresan, Romanita Iovan, dar visul ei este sa faca modelling la New York. Diana nu-si neglijeaza studiile de management si marketing de la Universitatea Romano-Americana, dar gaseste suficient timp si pentru hobby-uri: calatoriile, bowling-ul, sportul si soferia
  Tel:0727…ai vrea tu 🙂
  2:

  ecranul de 13,3 inci
  procesorul Intel Core i3-380M
  placa Nvidia GeForce 310M
  conexiunea wireless 802.11 b/g/n
  La numa 3.600 de lei de-ai astora ar trebui sa-mi pupe si touchpad-ul
  o talie de 19 mm

Leave a Reply