laptopnews.ro si playtech.ro sunt oficial in razboi. Motivul? Provocarea blogwars! Armele razboiului: doua articole despre ASUS UL36JC.

laptopnews isi denumeste articolul Business la feminin si reuseste sa surprinda foarte bine esenta notebook-ului ASUS UL36JC. Clipul video este bine realizat atat din punct de vedere tehnic cat si artistic.

Noi sperăm că v-am convins de ce Asus U36JC este laptop-ul perfect şi de ce se află în vârful piramidei de portabile. Şi dacă nu am reuşit, mai încercăm o dată.
Ca să lăsăm deoparte toate prejudecăţile şi stereotipiile ce asociază tehnologiile de vârf cu genul masculin, trebuie neapărat să subliniem că laptop-ul Asus U36JC este ideal şi pentru domnişoare. Având diagonala display-ului de doar 13.3 inch şi cântărind aproximativ 1.66Kg, poate fi transportat cu uşurinţă şi în genţile doamnelor. Uneori mă întreb ce ascund femeile în acele genţi “uriaşe”. Cred că au laptop-uri.

playtech ne ravaseste mintea cu un articol plin de imaginatie si o multime de poze sexy. Nici clipul video nu trebuie ratat.

Ce sa zic, m-am scos… O cheama Diana, e blonda, are niste degete cat se poate de senzuale si deja a zis ca sunt cel mai nou prieten al ei. Cred ca sunt un laptop fericit!

ASUS-U36 sexy
  • Facebook
  • LinkedIn

Daca iti place unul dintre articole si vrei sa-l votezi o poti face pe site-ul Blogwars. Daca ai noroc te poti alege cu un netbook Karim Rashid (roz sau maro, la alegerea ta).