Eee PC Karim Rashid

Tot mai multa lume ma intreaba care este treaba cu “laptopul roz”. In primul rand nu este laptop, este un netbook. Designul a fost conceput de Karim Rashid, iar realizarea tehnica este meritul ASUS.

Cine este Karim Rashid:
Karim Rashid, unul din cei mai prolifici designeri ai generației sale, a câştigat peste 300 de premii pentru creaţiile sale, devenind o legendă în lumea designer-ilor. Palmaresul său cuprinde obiecte de zi cu zi precum obiecte de mobilier, interioare de restaurante şi hoteluri, identităţi vizuale pentru companii. Multe dintre creaţiile sale sunt expuse deja în galerii de artă din întreaga lume. Dar poate una dintre cele mai reuşite creaţii ale sale este netbook-ul ASUS 1008P, un exemplu magistral de artă vizuală combinată cu tehnologie de vârf.

karim rashid

Design Techno-chic Digi-Wave Poate că ar fi fost mai simplu un model grafic imprimat pe o carcasă normală. Dar asta n-ar fi convins echipa de design la fel cum nu te-ar fi convins pe tine. Modelul elaborat, ondulat, format din celule despărţite de şanţuri, cu valuri ce urcă si coboară pe toată suprafaţa, creează o impresie vizuală şi tactilă unică. Şi n-ai ghici cât de dificilă este realizarea unei astfel de suprafeţe.

About author View all posts Author website

Liviu

Liviu Marica este Marketing Manager ASUS Romania. Pasionat de marketing si travel, Liviu este mereu in cautare de idei si metode pentru cresterea eficientei in actiunile de marketing. Este promotorul marketingului curat care sa nu lezeze in nici un fel drepturile si interesele cumparatorilor.

1 CommentLeave a comment

Leave a Reply