Reducere pentru toata lumea. Dar sa fie fete. Peste 12 ani.

Am primit un newsletter de la Tarom din care am aflat ca TAROM oferă tuturor pasagerelor un Mărţişor de 20% reducere la biletele de avion pe toate destinaţiile externe. Din pacate mai jos in newsletter scrie ca “de această ofertă pot beneficia toate persoanele de sex feminin cu vârsta de peste 12 ani.

Nu imi plac ofertele care produc confuzie. Sfat de marketing: ofertele trebuiesc sa fie clare de la inceput pana la final. Incercati sa nu va zapaciti clientii.

Martisor 2011 tarom

Textul complet din newsletterul Tarom:

De Mărţişor, cu TAROM, fetele văd altfel lumea în luna martie!

În luna martie, TAROM oferă tuturor pasagerelor un Mărţişor de 20% reducere la biletele de avion pe toate destinaţiile externe, operate cu aeronave proprii, cu plecare din România.

Reducerea de 20% este aplicabilă pentru biletele cumpărate până la data de 28 februarie 2011 inclusiv şi este valabilă pentru călătorii care încep în prima jumătate a lunii martie. De această ofertă pot beneficia toate persoanele de sex feminin cu vârsta de peste 12 ani.

Biletele de avion la reducere pot fi achiziţionate doar în România de la orice agenţie proprie TAROM sau de la orice agent de turism acreditat. Această reducere nu se cumulează cu alte oferte şi tarife speciale ale companiei.

Cu drag,
Echipa TAROM

About author View all posts Author website

Liviu

Liviu Marica este Marketing Manager ASUS Romania. Pasionat de marketing si travel, Liviu este mereu in cautare de idei si metode pentru cresterea eficientei in actiunile de marketing. Este promotorul marketingului curat care sa nu lezeze in nici un fel drepturile si interesele cumparatorilor.

2 CommentsLeave a comment

Leave a Reply