Ziua Pamântului

Astazi, 22 Aprilie 2011, este Ziua Pamântului. Anul trecut de Ziua Pamântului lansam notebook-ul ASUS Bamboo in Parcul Tineretului. Alaturi de noi au fost atunci personalitati precum Virgil Ianţu, Adrian Despot, Mihai Cioceanu, Anca Artimon, Sanda Nicola, Adi Bucur dar si jurnalisti din presa scrisa, online si TV.

Ziua Pamântului

Din pacate anul acesta nu organizam nimic oficial dar imi propun sa trec prin Parcul Tineretului si sa vad cati copaci dintre cei 50 plantati anul trecut au rezistat … Si evident ca imi propun sa fiu mai ecologist. Macar astazi.

Si de dragul istoriei: Senatorul american Gaylord Nelson a fondat Ziua Pamantului in 1970, iar in 1990 aceata zi a devenit internationala, peste 141 de tari sarbatorind pamantul pe 22 aprilie.

About author View all posts Author website

Liviu

Liviu Marica este Marketing Manager ASUS Romania. Pasionat de marketing si travel, Liviu este mereu in cautare de idei si metode pentru cresterea eficientei in actiunile de marketing. Este promotorul marketingului curat care sa nu lezeze in nici un fel drepturile si interesele cumparatorilor.

Leave a Reply