Explore the Carpathian garden

Agentie: MEDIA INVESTMENT COMMUNICATION SRL
Client: Ministerul De Turmism Roman
Slogan: Explore the Carpathian garden

Noua campanie Explore the Carpathian garden consta în difuzarea de spoturi publicitare de 30 si 20 de secunde pe CNN, EURONEWS şi EUROSPORT. (1 spot general de prezentare de 30 sec şi câte 2 spoturi de 20 sec pentru turismul în natură şi cel cultural). Campania de promovare se va desfăşura pe o perioadă de 12 luni si costa 4.960.000 Euro cu TVA.

Din pacate sunt bani aruncati direct pe fereastra. Fara o campanie de PR bine pusa la punct, o campanie de advertising este inutila. Este ca si cum ai concepe azi o campanie TV pentru castraveti in timp ce toata media vorbeste de cati morti s-au inregistrat in Germania din cauza castravetilor.

Si ca o lectie de marketing: o campanie TV in domeniul turismului vine sa fixeze o parere buna sau sa aminteasca de o destinatie. In nici un caz nu faci branding de tara doar cu reclame TV.

Imaginea turismului din Romaniei este sifonata grav, iar serviciile lasa de dorit. Prima data trebuiesc rezolvate aceste aspecte si dupa aceea ar trebui sa aruncam cu milioane de euro in campanii TV.

About author View all posts Author website

Liviu

Liviu Marica este Marketing Manager ASUS Romania. Pasionat de marketing si travel, Liviu este mereu in cautare de idei si metode pentru cresterea eficientei in actiunile de marketing. Este promotorul marketingului curat care sa nu lezeze in nici un fel drepturile si interesele cumparatorilor.

Leave a Reply