Lady Gaga – Born This Way

Care este legatura dintre Lady Gaga si blogul meu de marketing? Simplu: Lady Gaga reprezinta o lectie de marketing pentru cine vrea sa invete.

ladygaga

Lady Gaga a invatat sa foloseasca perfect noile unelte de marketing 2.0: 29.172.035 de like-uri pe facebook si 8.473.143 de Followers pe twitter, iar promovarea excelenta a produs hit dupa hit.

Born This Way, cel mai recent cantec semnat Lady Gaga, a fost promovat intr-un mod plin de imaginatie: totul a fost tinut secret, iar prima data au fost facute publice versurile. Un post de radio a difuzat melodia Born This Way in ziua lansari la fiecare ora exacta.

Si uite asa se mai naste inca un hit. Personal nu imi place deoarece aduce foarte mult a Madonna.

Lady Gaga – Born This Way video:

About author View all posts Author website

Liviu

Liviu Marica este Marketing Manager ASUS Romania. Pasionat de marketing si travel, Liviu este mereu in cautare de idei si metode pentru cresterea eficientei in actiunile de marketing. Este promotorul marketingului curat care sa nu lezeze in nici un fel drepturile si interesele cumparatorilor.

2 CommentsLeave a comment

  • Parerea mea e ca a invatat foarte bine natura umana. Dupa care a folosit-o pentru a se promova natural pe retelele de socializare. Si nu numai. O femeie uratica, cu un talent mediu – n-are nici voce fantastica – a devenit un fenomen care aduna bani si premii cu lopata. Jos palaria pentru asta.

    • Octavian ai perfecta dreptate. Marketingul inseamna in primul rand cunoasterea naturii umane. Daca afli ce doreste consumatorul poti sa iti modelezi produsul si mai ales sa-l promovezi in modul cel mai potrivit.

Leave a Reply