Reclama Germanos service anii 90

Reclama Germanos cu tema service anii 90, in care un tip cu look comunist ajunge la un service in care telefonul ii este reparat cu o guma de mestecat proaspat scoasa din gura unei pitipoance primeste de la mine premiul “Cea mai proasta reclama a lunii Ianuarie 2011″.

Motive pentru acordarea premiului:
1. Clientul nu este interesat de service. Cand isi cumpara un produs nou se asteapta ca el sa functioneze fara probleme. Daca adunci in discutie service-ul atunci provoci clientul sa se gandeasca “cum, produsele vandute de X se strica asa repede de au nevoie de o reclama in care sa laude service-ul?”
2. Faza cu guma scoasa din gura este gretoasa. Si este accentuata de replica “si are miros de capsuni”.
3. Opinia celor 10 prieteni intrebati: 7 – Fail, 1 – Good, 2 – Nu au vazut reclama.

l

Bonus: o parodie britanica la un spot Germanos.

germanos reclame

            

About author View all posts Author website

Liviu

Liviu Marica este Marketing Manager ASUS Romania. Pasionat de marketing si travel, Liviu este mereu in cautare de idei si metode pentru cresterea eficientei in actiunile de marketing. Este promotorul marketingului curat care sa nu lezeze in nici un fel drepturile si interesele cumparatorilor.

2 CommentsLeave a comment

  • you are NO FUN! este geniala reclama… si realizata perfect (una dintre cele mai tari din serie)

    germanos nu e firma producatoare de telefoane mobile, nu ma intereseaza sa mearga lucrurile vandute de ea, asta e treaba producatorului, in schimb ma astept la service prompt si de calitate

    propun nominalizare la cea mai TARE reclama

Leave a Reply