Romanii au talent

In acest week-end a debutat pe PRO TV show-ul “Romanii au talent“, o copie a celebrului spectacol American Idol.

Daca emisiunea era facuta de Antena 1 sau Prima TV era sortita esecului, dar PRO TV are arta de a realiza show-uri cu adevarat comerciale.

Prima editie a adus in prim plan cateva talente care merg de minune pe reteta originala: un copil cu voce neobisnuita(Narcis Iustin Ianau), un adolescent care se pricepe la dans (Dance Fiction Crew), etc. Nu au lipsit cei care au fost penibili sau cei care pareau ca au fost platiti petru a se face de ras in fata camerelor.

Este interesant daca PRO TV are strategia de marketing potrivita pentru a face din Romanii au talent o emisiune de top care sa aiba audiente la fel de mari precum “Surprize, surprize”, “Big Brother” sau “Dansez pentru tine”.

O prima greseala au facut-o prin stergerea de pe youtube a materialelor inregistrate in timpul emisiunii. Evident ca este dreptul lor sa isi apere productia, iar legea copyright-ului este de partea PRO TV, dar in locul lor lasam libera circulatia materialelor pe youtube pentru cel putin o luna pentru a beneficia de pe urma efectului de viral.

romanii au talent

About author View all posts Author website

Liviu

Liviu Marica este Marketing Manager ASUS Romania. Pasionat de marketing si travel, Liviu este mereu in cautare de idei si metode pentru cresterea eficientei in actiunile de marketing. Este promotorul marketingului curat care sa nu lezeze in nici un fel drepturile si interesele cumparatorilor.

2 CommentsLeave a comment

Leave a Reply