Video: ASUS Eee Pad series

Si un film cu seria ASUS Eee Pad

Aseara Ionut a trimis un comunicat despre inovatiile ASUS prezentate la CES. Un PR interesant de citit.

ASUS Eee Pad și Eee Slate
Noua familie de tablete ASUS a adus în lumina reflectoarelor patru produse unice, rod al inovației. Eee Pad MeMO are un ecran capacitiv de 7 inci și este motorizat de un procesor Qualcomm Snapdragon. Dispozitivul folosește sistemul de operare Android 3.0 (Honeycomb) cu posibilitatea de reda video HD, de a rula jocuri mobile și de a oferi o experiență superioară în navigarea web. Eee Pad MeMO este însoțit și de un stylus pen pentru scrierea notițelor.

Eee Pad Transformer și Eee Pad Slider sunt echipate cu ecrane senzitive IPS de 10.1”, procesor NVIDIA Tegra 2 și vor fi comercializate cu Android 3.0. Transformer vine cu sistem opțional de andocare, care încorporează o tastatură QWERTY completă și o extensie de baterie care extinde autonomia de operare până la 16 ore. Slider este echipat cu tastatură glisantă și se adresează utilizatorilor care urmăresc mobilitatea și autonomia energetică.

ASUS oferă Eee Slate EP121 celor care vor un echipament productiv, apt să redea diverstimentul digital și suficient de puternic pentru a susține munca în deplasare. Eee Slate EP121 are un ecran multi-touch cu diagonala de 12.1”, integrează un procesor Intel Core i5 și rulează sistemul de operare Microsoft Windows 7 Home Premium. Eee Slate EP121 este cea mai puternică tabletă introdusă pe piață până în prezent și permite rularea unei varietăți de aplicații desktop stocate pe unitatea SSD de 64GB. Tableta demonstrează flexibilitate în preluarea comenzilor, folosind un pen Wacom Digitizer sau o tastatură fără fir Bluetooth, care este inclusă în pachet.

         

About author View all posts Author website

Liviu

Liviu Marica este Marketing Manager ASUS Romania. Pasionat de marketing si travel, Liviu este mereu in cautare de idei si metode pentru cresterea eficientei in actiunile de marketing. Este promotorul marketingului curat care sa nu lezeze in nici un fel drepturile si interesele cumparatorilor.

Leave a Reply