Asus O!Play HD2 Media Player reviews

Asus O!Play HD2 Media Player a fost testat de imidoresc si go4it. De retinut ca Asus O!Play HD2 este primul media player din lume care dispune de USB 3.0.

ASUS-O!Play-HD2

ASUS-O!Play-HD2 cu telecomanda

imidoresc este dependent de multimedia asa ca nu a scapat ocazia sa testeze noul player Asus O!Play HD2, care in curand va fi lansat si la noi in tara. Dupa o testare amanuntita, concluziile lui au fost

Pro
Noul player al celor de la Asus este un puternic device multimedia. Unul care poate, fara nicio tagada, sa ne astampere setea, sa ne hraneasca foamea continua de continut multimedia, intr-o maniera simpla si fara complicatii inutile.

Asus O!Play HD2 este primul O!Play testat de go4it. Cu toate acesta Liviu Mihai spune ca in review-ul Asus O!Play HD2:

O!Play HD2 m-a surprins plăcut prin simplitate la toate nivelele: construcţie, conectare, meniuri, folosire. Este genul de produs pe care îl conectezi şi merge. Nu trebuie să îţi baţi capul cu setări avansate şi diverse modificări.

Concluzia publicata de go4it este:

Asus O!Play HD2 este un media player căruia am puţine să-i reproşez. În fapt, singura nemulţumire este legată de conţinutul online limitat. În rest, este un produs care pur şi simplu merge şi îşi face treaba. Redă cam tot ce ai nevoie, este rapid şi oferă o multitudine de posibilităţi pentru redarea conţinutului multimedia. Asus O!Play HD2 va fi disponibil în România în prima jumătate a lunii octombrie la un preţ de 700 de lei, fără HDD inclus.

Clip video de prezentare Asus O!Play HD2 Media Player

About author View all posts Author website

Liviu

Liviu Marica este Marketing Manager ASUS Romania. Pasionat de marketing si travel, Liviu este mereu in cautare de idei si metode pentru cresterea eficientei in actiunile de marketing. Este promotorul marketingului curat care sa nu lezeze in nici un fel drepturile si interesele cumparatorilor.

Leave a Reply